Har du redan ett ID?

Logga in till Brf Jasminen - tryggt och säkert

Har du inget ID?

Skapa inloggning till Brf Jasminen - enkelt och gratis

Vad är det här?

Denna sida är ansluten till och drivs med hjälp av Socinets plattform.
När du har ett Socinet ID kan du använda det på alla Socinet-anslutna sidor. Läs merBalkong och uteplats

För att göra balkongen lite extra trevlig är det många som sätter sin personliga prägel på balkongen. Inred din balkong med eftertanke och var aktsam med husets fasad. Vill du sätta upp blomlådor så gör det på insidan av balkongräcket.

Markiser

Om du vill sätta upp en markis ska den passa till huset och du behöver godkännande av bostadsrättsföreningens styrelse. Styrelsen har beslutat att markiser och balkonginklädnad ska vara av grå kulört.

Fabrikat: Sandatex nr 407/151 

Inglasning

För att få glasa in en balkong eller uteplats krävs godkännande från bostadsrättsföreningens styrelse, bygglov från kommunen finns för fastigheten.

Inglasning av balkonger våren 2017
TBO Haglind har jobbat på besiktningsanmärkningar under 10–11/ 2017. Nu ska vi samla in information i vilken omfattning TBO har klarat åtgärda felen enligt besiktningsprotokollet. Kan ni kontrollera åtgärd mot besiktningspunkter i er besiktningsanmärkningslista. Varje anmärkning har en individuell pos. beteckning. Ange denna beteckning och beskrivning om felet kvarstår eller har ej påbörjats åtgärdas.

Skicka de samlade kontrolluppgifterna till brfjasminen@outlook.com eller lämna en kontrolluppgifterna i pappersformat i föreningens postlåda Besiktningsprotokoll återfinns i dokumenten nedan.

 

 

Uteplats

Om du har lägenhet i markplan ansvarar du själv för att sköta om växter och markbeläggnig på uteplatsen. Kontakta styrelsen om du har några frågor.

Brf Jasminen
brfjasminen.se
JM - Hus att trivas i
www.jm.se